Organist Marina Dalgaard spiller tirsdag aften i Assens

ASSENS: Ved ”Forårskoncerten” tirsdag aften 9. april i Assens Kirke medvirker 8 dygtige, klassiske elever i alderen fra 9 til 18 år, som får klaver undervisning på Randers musikskole.

Nogen af dem går på ”Talentlinjen”, hvor vores organist Marina Dalgaard underviser dem. De unge mennesker deltager i forskellige konkurrencer – bl.a. ”Unge Spiller klassisk” i Skanderborg i november 2018 hvor de fik sølvdiplom. Desuden spiller alle på Værket i Randers på den ”Stor klassiske scene” til ”Musikkens dag”, på Biblioteket og til cafe’ koncerter på Randers Musik Skole og folkeskoler.

Forårskoncerten begynder og slutter med fællessalmer, se annoncen. Børnene spiller deres program og fortæller kort om deres musik.

Repertoiret består af både klassiske og rytmiske solo stykker og sammenspil, hvor eleverne spiller med hinanden. Stilarterne er fra 1700 tallet (Bach, Beethoven, Mozart, Hayden) og til vores moderne tid.

Håber at børnenes entusiasme og dygtighed til at spille musik vil smitte af på publikum og mange får lyst til at komme og høre deres optræden. Aftenen styres af organist Marina Dalgaard og der er gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...