Op mod 100 sangglade lod onsdag sangstemmerne lyde på havnen i Øster Hurup

Spredt over et stort areal tog i nærheden af hundrede mennesker onsdag aften hul på sommerens ugentlige syng-sammen-arrangementer på havnen i Øster Hurup.

Corona eller ej, der blev sunget af karsken bælg.

På forhånd havde initiativtager til sang-sammenkomsterne, organist Troels Kold, opfordret til, at de sangglade selv skulle tage stole med, da sundhedsmyndighederne kræver, at folk skal sidde ned - og med et par meters afstand til hinanden. Den opfordring fulgte alle.

Der blev taget initiativ til syng-sammen-aftenerne for nogle år siden, og det har i vid udstrækning været voksne stemmer, der har lydt mellem fiskerhusene på stedet.

Onsdag aften var der dog også mange unge mennesker og børn i flokken.

I lighed med tidligere blev der uddelt sanghefter med nogle af de mest populære danske sange, og til en indledning blev Øster Hurup-sangen også luftet.

Medlemmer af Als og Øster Hurup Kirkekor sang for. De glædede sig også over at få rørt stemmerne i fællesskab. Koret har øve- og koncertmæssigt været lukket siden marts måned, da coronakrisen holdt sit indtog.

Mange benyttede også¨aftenen til på afstand at ønske Troels Kold til lykke. For et par dage siden rundede han de 70 år.

Vejret op til sammenkomsten var lusket med blæst og regnbyger, men efterhånden som tiden nærmede sig, stilnede vinden af, og det blev en næsten lun sommeraften.

Sammenkomsterne fortsætter hver onsdag aften i juli måned. På forhånd er det ikke afgjort, hvor på havnen, der skal synges. Det kommer blandt andet an på vindforholdene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...