To år siden at optikerbutikken kom til Storegade 2 i Hadsund

HADSUND: I disse dage fejrer Thiele Hadsund på Storegade 2 års fødselsdag. Endnu et lys er sat i fødselsdagskagen, Majken Fly har nu haft butikken på Storegade i 2 år. Det bliver fejret, ikke kun med tilbud og store smil, men også med flødeboller hele oktober måned.

Efter Overtagelse af butikken 1. oktober 2016, gennemgik Thiele Hadsund en total ombygning, der stod klar til årsskiftet.

Udvalget af brillestel, solbriller og kontaktlinser er nøje udvalgt til hylderne i Thiele Hadsund, det er utrolig vigtigt at vi har et bredt sortiment der kan tilfredsstille den enkelte kunde. Vi tilpasser individuelle løsninger med mode, funktionalitet, avanceret teknologi i synsprøverummet og pris. Vi ønsker ikke alle de samme løsninger som kunder og det er en personlig ting at skulle have briller eller kontaktlinser, siger Majken fly.

- Et godt team, det er Kristine, Andreas, Louise og jeg. Jeg har de bedste medarbejdere jeg kunne tænke mig i Thiele Hadsund. Engagerede, dygtige, humørfyldte medarbejdere - dem kunne jeg ikke ønske mig bedre, så stor ros til dem, siger Majken Fly begejstret!!

- Vi forsøger at støtte så mange lokale arrangementer som muligt, samarbejde på kryds og tværs bygger bro og udvikling. Til sidst vil vi ros alle de mennesker, der kommer ind til os, det er vi meget glade for i Thiele Hadsund, slutter Majken Fly

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...