Salon Askepot har gennemgået en forvandling

SALAM: Salon Askepot på Hadsundvej i Als har gennemgået en stor forvandling og kan i år fejre 10 års fødselsdag.

Tidligere var man som kunde i Askepot ikke i tvivl om, at indehaveren, Lise Hørbye Bach, er særdeles glad for lyserød. Men ligesom i eventyret, har salonen gennemgået en kæmpe forvandling, og Lise Hørbye Bach er nu mere end klar til at tage hul på et nyt kapitel.

Lise fortæller: - Miljøet her i salonen har tidligere været ultra feminint, men tiden var rigtig til en forandring. Jeg tilbringer utrolig mange timer her i salonen, og det har derfor været virkelig vigtigt for mig, at jeg føler mig tilpas hernede. Jeg er blevet ældre, og det må salonen også gerne afspejle.

I salonen er der nu blevet skabt en afslappet, lounge-agtig stemning med fokus på enkelthed og hygge. Store dele af det nye inventar er produceret lokalt, Lise har nemlig et stort ønske om, at støtte op om andre lokale erhvervsdrivende.

Lise har haft et ønske om, at skabe et miljø, hvor mændene også føler sig velkomne. Som et nyt tiltag har Lise derfor indrettet en del af salonen særligt til mændene i ren barbershop stil med barberpæl, barberstol og en ny produktserie til skægpleje. Lise fortæller: - Jeg vil rigtig gerne vise, at jeg kan meget mere end kvindeklip- og farve. Jeg har for nyligt været på kursus i barbering og herreklip, så nu kan du som mandlig kunde få en helt skarp klipning eller barbering med varme omslag.

Og så har jeg også opdateret mit produktsortiment til herre og skægpleje, sådan at jeg kan yde den bedste service til mine mandlige kunder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...