Lysegrønt: Efter halvandet år som iøjnefaldende ”grøn”, fysisk stofbutik og skrædderi i Hadsund, sælger Fingerbøl nu også via nettet

HADSUND: Godt halvandet år efter, at ”Fingerbøl” på Storegade i Hadsund slog dørene op for første gang, har butikkens webshop nu premiere.

Det har været en lang proces, idet butiksindehaver Tina Weiss Tina har haft meget travlt i butikken - og især i skrædderiet.

- Dertil har vi ønsket at skabe en webshop, der tilbyder de absolut bedste muligheder for at søge produkter til lige præcis det syprojekt, som den enkelte kunde skal i gang med.

- Og vi mener, at det er lykkedes rigtig fint.

- Webshoppen har indtil videre cirka 700 varenumre, men vil nå op på over 2000, når alt er lagt ind, siger bestyrelsesformand for Fingerbøl ApS, Signe Walmar.

- Vi har lagt vægt på et meget farverigt udvalg af stoffer og sytilbehør og satser fortsat på at have et sjovt og anderledes udvalg.

- Et udvalg, større kæder måske ikke tør binde an med, uddyber hun.

Fingerbøl ApS har for nylig fremlagt sit første årsregnskab, der mundede ud i et positivt resultat på 88.000 kroner.

Det kan altså lade sig gøre

Overskuddet er udelukkende skabt med den fysisk butik, idet on-line-delen af butikken ikke har været aktiv i det første år.

- Så det kan altså lade sig gøre at åbne nye butikker i mindre byer som Hadsund, hvis blot modet, viljen og den gode idé er der.

- Fingerbøls kunder kommer fra hele det nord- og midtjyske område.

- Men vi har også kunder fra resten af landet, der lige kommer forbi, når de alligevel er i Nordjylland af anden årsag, uddyber bestyrelsesformand Signe Walmar.

Skrædderiopgaverne både fra private og samarbejdspartnere, som butikken har fået i meget stort antal gennem hele året, har også bidraget til overskuddet.

”Kermit-gate”

Allerede før, ”Fingerbøl” åbnede for godt halvandet år siden, kom butikkens lokaler i søgelyset på grund af den iøjnefaldende grønne farve, som facaden er malet med.

En frisør klagede over generende refleksioner fra den nymalede facade.

Mariagerfjord Kommune gik derfor ind i sagen og krævede farven ændret.

Efterfølgende har sagen været i pressen flere gange, senest da facaden sidste sommer blev overmalet med racistisk graffiti.

Sagen, der har fået tilnavnet ”Kermit-gate” er endnu ikke færdigbehandlet, og ligger i øjeblikket i Planankenævnet.

- Vi håber selvfølgelig, at sagen afsluttes med, at Planankenævnet underkender kommunens fortolkning af den meget tvetydige lokalplan.

- Og at vi herefter kan få lov at beholde den smukke grønne farve, der er blevet ”Fingerbøl”s kendetegn, og som trækker kunder til fra nær og fjern, bemærker Signe Walmar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...