Hadsund og Omegns Folkedanserforening klar med en ny sæsonmandag 9. september

HADSUND: Keder man sig hver mandag aften i efteråret og vinteren, så er Hadsund og Omegns Folkedanserforening klar med en ny sæsonmandag 9. september, hvor du kan gå til folkedans.

Carl-Otto Larsen fra foreningen kan også fortælle Hvorfor? - JO, fordi her er der gode ledere, perfekte lokaler – og en bestyrelse, som bestræber sig på at tage godt imod både nye dansere, og dem, der har været med før.

Man kan komme som par eller alene, alle skal nok komme på gulvet.

Foreningen afholder to folkedanserballer om året, de kaldes legestuer. Her danses de danse, som vi har øvet på i sæsonen. Det er ikke noget krav, at man skal møde op de aftener, men det kan anbefales, at man prøver. Her er der mulighed for at møde dansere fra andre foreninger, og det plejer at være nogle rigtig hyggelige aftener.

Hver øveaften holder vi en pause midtvejs, hvor man drikker den medbragte kaffe, spiser et stykke frugt, eller hvad man har lyst til. Øl og vand kan købes. Vi synger også et par sange, og hører nyt fra formanden.

Vi danser 10 gange før jul og 10 gange efter jul.

- Så pak kaffekurven, find skifteskoene frem og mød os på Hadsund Skole, opfordrer Carl-Otto Larsen, trin og danse gennemgås af rutineret leder, og interesserede kan finde flere oplysninger i foreningens annonce andet sted i avisen med oplysning om starttidspunkt og sted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...