Ungdomsafdelingen holdt forleden afslutning

HADSUND: Tirsdag 23. april 2019 havde Hadsund Badminton Klubs ungdomsafdeling sæsonafslutning - Det var endnu en fantastisk dag for klubbens ungdomsspillere!

Dagen bød på en tur i svømmehallen, hygge på tværs af aldersgrupper, fællesspisning og uddeling af diverse pokaler, oplyser Michael Søndergaard, og i forbindelse med fællesspisningen blev der uddelt en række fiduspokaler, og selvfølgelig vandrepokalen til årets ungdomsspiller 2019

Fiduspokaler er årgangsbestemt, hvilket betyder at der var en fiduspokal i hhv. U9, U11, U13, U15 og U17. Fiduspokalerne blev givet til ungdomsspillere der i løbet af sæsonen har været en aktiv del af træningerne, samt været en rigtigt god klubkammerat.

U09-fidusen: Mikkel Vinther Harbo.

U11-fidusen: Emma Bendix Aggerholm.

U13-fidusen: Marco Engberg.

U15-fidusen: Emma Hillgaard Hansen.

U17-fidusen: Gustav Wett.

Årets ungdomsspiller 2019

- blev givet til en ungdomsspiller, der i løbet af sæsonen har været igennem en markant udvikling og har en fantastisk tilgang til træning og kamp.

Derudover er vedkommende en fantastisk klubkammerat, som altid er klar til at vise vejen og hjælpe andre spillere.

Årets ungdomsspiller 2019: August Bonde Sørensen.

Klubbens træner Mikkel Uhrenholt har desværre valgt at sige farvel af for denne gang, da han skal i gang med studierne i Aalborg. Men Mikkel vil dog stadig have sin gang i klubben, da han fortsætter som seniorspiller.

Afslutningsvis var Fjerboldens Venner også på besøg, da de gerne vil give et gavekort og nogle rosende ord med på vejen til hver af spillerne på klubbens U13 C-holdet, der i denne sæson vandt DM for hold. Derudover modtog klubben også et gavekort.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...