KONCERT: Glæd dig til at høre sopranen Nickie Johansson og barytonen Michael Lindberg ved koncert 8. februar

NR. KONGERSLEV: Lørdag 8. februar klokken 16 kan du komme til en ”festlig koncert i Nr. Kongerslev Kirke med sopranen Nickie Johansson og barytonen Michael Lindberg”.

Sådan lyder invitationen fra organist Martin Jensen, Kongerslev Kirke, der selv akkompagnerer de to sangere i et program med kendte klassikere og evergreens.

Der er fri entré.

Nickie Johansson er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium.

Hun mestrer et særdeles bredt repertoire, som spænder lige fra tidlig musik til helt nyskrevne værker.

Nickie Johansson

Således har Nickie Johansson sunget Pamina i Tryllefløjten (Mozart), Serpetta i La Finta Giardiniera (Mozart) og Romilda i Xerxez (Händel).

Som solist har hun optrådt med Odense Symfoniorkester, Oslo Kammerorkester, Copenhagen Phil, Århus Sinfonietta, Ensemble Spielgarten, Athelas og mange flere.

I 2015 høstede hun særdeles fine anmeldelser for en opførelse af den dramatiske Émilie Suite af Kaija Sariahoo i Den Sorte Diamant, og i 2016 stod hun som solist på den anerkendte Sound Ways festival i Skt. Petersborg.

Michael Lindberg

Michael Lindberg er uddannet på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater og har siden da sunget en snes større operapartier fortrinsvis på Den Jyske Opera, Det Kgl. Teater og Den Ny Opera.

Hans repertoire omfatter blandt andre roller som Greven i Figaros Bryllup (Mozart), Marcello og Schaunard i La Bohème (Puccini) og Eisenstein i Flagermusen (Johann Strauss).

Michael Lindberg har sideløbende beskæftiget sig med lied- og oratoriegenren.

Han har udøvet koncertvirksomhed med alle danske symfoniorkestre og talrige kirker.

Eksempelvis med værker som Bachs passioner, Händels Messias, Brahms’ Ein Deutsches Requiem og Orff’s Carmina Burana.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...