Hadsund Roklub imponerede ved DM-stævne i Sorø

HADSUND: En guldmedalje, en af sølv samt tre af bronze.

Det blev det samlede facit for Hadsund Roklub ved årets danmarksmesterskaber, som blev afviklet på Sorø Sø.

Liane Vestergaard og Ida Blomstrand var på forhånd udråbt til favoritter i de ældste juniorers dobbeltsculler. De to piger skuffede da heller ikke forventningerne og kom i mål som meget sikre vindere.

De to piger stillede også til start i pigernes dobbeltfirer sammen med Agnete Munk og Laetitia Panero-Bommer. Her blev det til en bronzemdaljeplacering.

I de ældste juniorers toer uden styrmand stillede Rasmus Konnerup og Malthe Dybdal Malling til start.

Efter ved 500 meter mærket at være blevet distanceret af de øvrige konkurrenter roede duoen sig op gennem feltet på de resterende 1500 meter for at ende på en fornem andenplads i løbet.

Med sølvmedaljen om halsen kunne de to drenge se tilbage på en sæson, der har budt på en fantastisk udvikling. I første del af denne sæson havde de to roere svært ved at kvalificere sig til A-finalerne i dobbeltsculler.

Over sommeren skiftede man fra dobbeltsculler til toer uden styrmand, og det skulle vise sig at blive et skifte med stor succes. For nylig blev holdet nummer fire ved Baltic Cup i Polen mod alderssvarende konkurrenter for så ved DM at ende som nr. 2.

I seniorklasserne blev det til to bronzemedaljer til hhv. Trine Toft Andersen og William Wisholm. Begge medaljer roet hjem i singlesculleren i den åbne klasse.

Trine Toft Andersen vandt for en lille måned siden sølv ved VM i dobbeltfirer letvægt, men valgte denne gang at teste sig selv mod de meget større og tungere roere i den åbne klasse. William Wisholm stillede også til start i mændenes dobbeltsculler sammen med Peter Munk. Her blev det til en placering som nr. 5.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...