Tom Andersen, indehaver af Hadsund Autolakering på Møllebakken i Hadsund, har pr 1. januar 2018 overtaget OK Autolakering på Norgesvej, ligeledes i Hadsund.

Tue Thorsen, indehaver af OK Autolakering har nemlig valgt at søge nye udfordringer, og har derfor solgt til Tom Andersen, og vil i første omgang forsøge sig som freelancer.

- Og ja, så er firmaet på Norgesvej faktisk tilbage på vor families hænder igen, siger Tom Andersen, for det var faktisk min farfar, Holger Andersen, der startede firmaet helt tilbage i 1945 hos Hadsund Motor Compagni, men efter lidt uenighed valgte han at starte malerværkstedet op i baggården til Storegade 37, hvor han lejede to lokaler.

Siden har malerværkstedet hos Hadsund Motor Compagni været drevet af forskellige medarbejdere, inden det blev solgt fra og blev til OK Autolakering, først med adresse på Trafikhavnen og siden på Norgesvej.

Overtagelsen får ingen betydning for medarbejderne der alle fortsætter, men Tom har tænkt sig, at malearbejdet og bilpleje af biler og varevogne på Møllebakken flyttes ud på Norgesvej, og så malerværkstedet på Møllebakken bruges til lakering af motorcykler, scootere, knallerter, cykler, møbler, køkken- og skabslåger, ind- og udvendige døre og andet inventar samt let industri.

Lakering af motorcykler er blevet en del af vores speciale, så vi er vant til at opfylde de ekstreme, høje krav der stilles, når den 2-hjulede skal have det sidste pift, der skiller den ud fra mængden.

Hadsund Autolakering har altid været ensbetydende med kvalitet og faglig stolthed, og påtager sig certificeret kvalitetslakering af alle typer person- og varevogne efter standarden Ks 2000 og kontrolleres årligt af Autobranchens Videncenter.

- Og vi lakerer altid efter de bedst mulige principper og med de bedste materialer, og påtager os gerne specialopgaver, slutter Tom Andersen, ny indehaver af OK Autolakering på Norgesvej i Hadsund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...