Aktiviteterne i Mariagerfjord Ungdomsskole har været på pause på grund af covid-19, men nu er de unge igen i gang med knallertkort og mange udendørsaktiviteter

Nedlukningenen pga. Coronaen ramte hårdt på alle ikke mindst på de unge i kommunen. De skulle netop i marts måned have nyt de sidste par klubaftener i ungdomsklubberne sæson 2019-20. Flere skulle have de sidste afgørende timer i knallert undervisning inden køreprøven til knallertkørekortet. Og alle de forskellige hold alt fra vand aktiviteter til kreahold måtte aflyses.

Men nu er der fart på igen. Flere ungdomsklubber er åbnet op. Dog i en anden form end tidligere. De fleste aktiviteter afholdes udenfor, hvor bål, sæbebobler, kongespil og vandkamp har været nogen af aktiviteterne.

Flere unge er i fuld gang med at få deres længe ventede knallert kørekort.

Ungdomsskolens maritime hold har også været i gang på vandet med flere skoleklasser, og i uge 27 vil der hver dag være vandsjov på fjorden med forskellige destinationer langs fjorden.

Og til dem der har benzin i blodet så er der mulighed for at køre motorcross eller på Bo-cart i Hadsund i uge 27. Derudover er der træningshold og wellness hold.

Sidst vil vi lige nævne at Ungdomsskolen igen i år har medarbejdere der har hold i uge 27 og 32 i aktiv ferie. Her vil Ungdomshuset summe af liv når der er fart på det kreativt værksted og bagning i køkkenet fra uge 32.

Inden skolestart vil en ny folder lande i alles postkasser i kommunen med tilbud til alle unge ml. 13 og 18 år. Og til september starter alle 12 ungdomsklubber op igen til en sæson med fart på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...