Tirsdag 6. februar gæster den kendte familievejleder Lola Jensen, Hadsund Bibliotek, hvor hun sætter fokus på samvær og nærvær i en hverdag fyldt med digitale tilbud.

Den kendte familierådgiver Lola Jensen holder foredrag på Hadsund Bibliotek

Lola, der er kendt fra Go` Morgen Danmark på TV2, giver et bud på, hvordan børn og voksne kan få et sundt forhold til det digitale liv.

- Alle forældre vil deres børn det bedste. Det er bare ikke altid at tanke og handling stemmer overens, fordi stress, dårlig samvittighed, usikkerhed, tvivl her og nu i situationen overhaler de gode intentioner, fortæller afdelingsleder Hanne Guldhammer Møller.

Hvad betyder det for mit barn at spille iPad i fire timer om dagen? Hvad kan man som forælder stille op? Spørgsmålene er mange og svarene er ikke lige til. Der er masser af små eksempler i Lolas foredrag, som er hentet fra hverdagen.

- Lola giver os forældre følelsen af at være gode nok, og giver os en lyst til at være mere positive overfor hverdagen sammen med vores børn. Selvom det af og til er svært, siger Hanne.

- Er du forælder, er det et must at komme til dette foredrag for at få de gode råd til det gode familieliv. Lola Jensen giver os på en konkret og provokerende, men også glad og løftende måde inspiration til at takle hverdagens udfordringer i familien, slutter Hanne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...