Se her: Vind cirkusbilletter med Hadsund Folkeblad

HADSUND: ”Vi tror på, at det aldrig er ligegyldigt, hvordan vi bruger vores tid sammen, og vi ved, at de små særlige øjeblikke vi deler under teltdugen, helt tæt og sammen om en oplevelse – det er dem, vi husker for altid.”

Marianne Deleuran, Cirkusdirektør i hele Danmarks Familiecirkus, Cirkus Mascot siden 1994 fortæller her om forestillingen 2019: GÅR AMOK - der har danmarksturné fra 27. marts – 22. sept.

Kan du huske fornemmelsen af magi, der bruser i blodet? En følelse af begejstring, der langsomt sniger sig ind under huden på dig, og sætter sig fast som et minde… Troen på, at alt kan lade sig gøre i det øjeblik…

Det er den magi, vi, som en af Danmarks cirkusfamilier, er skabt af – det er den, vi kommer til byen med…

Årets forestilling har vi valgt at kalde ”GÅR AMOK” – og hvad betyder det egentlig? Kort fortalt at vi endnu en gang har lagt os i selen for at levere et brag af et show.

Vi glæder os til at præsenterer jer for enestående luftakrobatik, tempofyldt diabolo-spil, stort hundeshow, nuttede ponyer, TALENT grisen Yrsa og hendes veninde Sille, sjove geder og masser af spas med vores absolut sjoveste klovn, Gulio.

Dette års nye cirkusartister er 2 brødre, som vi har hentet fra Etiopien. Abebe og Dessta er et par dygtige unge gutter med charme, selvtillid og lækkert hår. Alligevel er de glade for at have en HELT masse hatte på - på én gang. Vi tvivler ikke på, at håret vil rejse sig hos dig, som cirkusgæst, når den ene (fra sine fødder!) kaster den anden rundt i serier af hæsblæsende saltomortaler.

5 x 2 billetter

I samarbejde med cirkusdirektør Daniel Deleuran er der mulighed for, at vinde 5 x 2 cirkusbilletter til forestillingen.

Du skal bare finde det rigtige svar på spørgsmål:

Hvad hedder grisen?

- så deltager du i lodtrækningen og de mange billetter.

Send dit svar til vor mailadresse: tekst@hadsundfolkeblad.dk - senest mandag 15. april med morgenposten. Husk også skrive Mascot under Emne, samt dit navn, adresse og mobilnummer, ellers deltager du ikke i konkurrencen. Vinderen får direkte besked.

Du kan selv vælge, om du vil i cirkus fredag 26. april kl. 17.00 eller lørdag 27. april kl. 15, du møder bare op ved billetkontoret foran cirkus, der åbner 30 minutter før, oplyser dit navn, så får du dine billetter udleveret.

Rigtig god fornøjelse og velkommen til familiecirkus i Hadsund på Munchs.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...