Julie Pidgoretska er ved at være færdig med sin elevtid hos Torben, og inviterer til fagprøve over tøjkollektionen 2-Biz, torsdag

HADSUND: Julia Pidgoretska – elev hos Butik Torben i Hadsund – er ved at have udstået sin læretid, og er lige nu travlt optaget af at gøre klar til sin fagprøve torsdag 7. november.

Julia har til fagprøven valgt at præsentere tøjfirmaet 2-Biz, som hun er ved at lave en indbydende udstilling om i butikken på Storegade, med efterårs kollektionen fra 2-Biz.

Men ikke nok med det, Julia byder også på lidt godt til ganen, samt fantastiske tilbud på kollektionen, og hun udsætter ligeledes chancen for at vinde to gavekort a 500,- i en lille konkurrence.

Alt dette og meget mere sker fra kl. 10:00 torsdag 7. november, hvor Julia glæder sig til at vise sin flotte udstilling fra 2-Biz nye efterårskollektion.

2-Biz designer tøj til kvinder der sætter pris på et stort udvalg af trendrigtigt tøj til enhver anledning. Komfort og pasform er i højsædet, så tøjet fremhæver de flotteste former ved enhver type kvindekrop. Vores kollektioner bærer altid præg af skønne farver, feminine detaljer, lækre materialer og flot forarbejdning.

Julia fortæller om kollektionen fra 2-Biz: Tøjet vil gøre en forskel - hvor det kan mærkes, for firmaet har valgt, at sundhedsmærke deres basis buksemodeller, som bruges af tusindvis af kvinder hver dag, med verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler: OEKO-TEX® Standard 100

Om Oeko-tex siger Julia: At det betyder, at alle disse buksemodeller er gennemtestet og godkendt således de ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Forbrugeren kan derfor have 100% tillid til tekstilerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...