Sølv-Skov vurderer smukker i Hadsund Syd torsdag eftermiddag

En af Danmarks mest erfarne og største opkøbere af guldsmykker og sølv kan torsdag træffes i Hadsund, når Sølv-Skov tilbyder gratis vurdering og måske køb af guldsmykker og sølv.

Tanken om genbrug og genanvendelse er populær i disse tider, og genbrug er blevet et stort tema også i forbindelse med guldsmykker.

- For år tilbage blev jeg drillet med, at jeg var skrothandler, men i dag er det lige før, den røde løber bliver lagt ud, fortæller Sølv-Skov.

Guldet i guldsmykker er ofte millioner af år gammelt.

Det koster en formue at udgrave guld, for der skal rigtig mange ressourcer til,og når guldet endelig når frem til guldsmeden og bliver til smukke smykker, bliver de aldrig smidt væk.

Nogle går i arv i familierne, og rigtig mange smykker bliver solgt til omsmeltning og genbruges til nye smukke smykker.

- Jeg tænker ofte på, at guldet i det guldsmykke, jeg står med i hånden, har millioner af år på bagen. Den samme lille klump guld har en historie, og når det igen bliver smeltet om, giver det nyt liv og en ny historie. Ja, selv en lille klump tandguld er millioner af år gammelt.

- Det er nok ikke ret mange, der tænker over, at guld er genbrug og får nyt liv og på ny skaber glæde, når de sælger deres guldsmykker, filosoferer Sølv-Skov.

Sølv-Skov kan træffes hos Hadsund Færgekro, Færgevej 1 i Hadsund, torsdag 13. august i eftermiddagstimerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...