Mini-turné i fjordkommunen bragte både Pernille Weiss til Mariager og til Hobro

Det var en yderst veloplagt konservativ EU-politiker, som tirsdag indtog scenen på Mariager Højskole og fortalte om EUs store udfordringer i dag og de komplekse problemstillinger, der dagligt arbejdes med i Europaparlamentet.

Efter foredraget på højskolen gik turen for Pernille Weiss’ vedkommende videre til Brintfabrikken (Hydrogen Valley) og Cemtec i Hobro - i øvrigt sammen med ca. 25 lokale interesserede.

Under besøget i Hobro fik Pernille Weiss stor indsigt i, hvad lokale virksomheder i Mariagerfjord kommune kan bidrage med, når det gælder den grønne omstilling, inden den konservative EU-politiker afslutningsvis besøgte Mariager Saltcenter, som om få år - hvis alt går vel - kommer til at danne rammen om en Europa Festival.

Det var ikke første gang, Pernille Weis besøgte Mariagerfjord, og hun glæder sig i fremtiden til at arbejde videre med de mange gode kontakter, hun har fået I fjordkommunen, herunder det lokale byrådsmedlem, Jens-Henrik Kirk.

Jens-Henrik Kirk glæder sig omvendt over den positive dialog, der var mellem Pernille Weiss og de lokale erhvervsledere og ser frem til at følge, hvordan de gode historier fra lokale virksomheder forhåbentlig kan være til inspiration i det videre arbejde i EU.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...