Hedebølgen skabte trafikkaos - især i Øster Hurup men i nogen grad også i Als

Flere tusinde mennesker søgte i weekenden til Østkysten i Mariagerfjord Kommune. Det skabte flere steder trafikale problemer. Specielt kneb det med at finde parkeringspladser ved strandene.

Det var specielt strandene ved Øster Hurup, der var mål for mange, der ønskede sig en svalende dukkert.

På den store parkeringsplads nord for Kattegat Strandcamping er der normalt særdeles god plads, men specielt søndag eftermiddag kneb det for mange at finde en parkeringsplads til den firehjulede inden turen ned på sandstranden.

Der var også parkeringsproblemer ved havnen i turistbyen. Her var det specielt stranden nord for havnen, der virkede tiltrækkende. Bilerne holdt tæt på p-pladserne og langs havnevejen. Mange foretrak at efterlade køretøjet i bymidten og så gå den lille kilometrer til stranden.

På Novo-pladsen i den sydlige del af Øster Hurup var der også trængsel. Både på selve pladsen, hvor folk parkerede, og ved stranden, hvor den ny badebro kom til sin ret.

Als Odde oplevede også mange besøgende. Her er der under normale omstændigheder ingen problemer med at finde plads, men i weekenden var der ekstraordinært mange mennesker på odden, og der var også mange badegæster.

Als kan badestrandmæssigt ikke måle sig med Øster Hurup, men her oplevede man også flere besøgende end normalt. De fleste gik ud på enden af den lange mole for at nyde havluften og dyppe fødderne i det lave vand.

Blot en halv snes kilometer vest for kysten sneg lufttemperaturen sig op i nærheden af de 30 grader, men ved stranden var det til at trække vejret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...