Stor erhvervsejendom på Østergade i Hadsund tilbage på familiens hænder.

Tilbage i 1962 var der fuld fart på mekaniseringen i landbruget og Jens Lübeck, som drev maskinforretning fra gården i Helberskov, besluttede at opføre en moderne maskinforretning på Alsvej i Hadsund som vejen hed dengang. På den 8.000 m2 store grund blev der i første omgang opført en 1.100 m2 stor værksteds- og lagerbygning.

Sønnen Niels Peter Lübeck udvidede i flere omgange op gennem 80’erne og 90’erne, så der i dag er mere end 10.000 m2 under tag på den 20.000 m2 store grund.

Der har i alle årene blevet udlejet lokaler i det omfang at maskinforretningen ikke skulle bruge pladsen.

Jens Peter Lübeck, som er fjerde generation, har købt hele den store ejendom med det formål at udleje den største del af lokalerne.

- Det er en kæmpe mundfuld for mig, udtaler Jens Peter, men jeg er jo ung og har masser af gå på mod, så jeg glæder mig til at få bygningerne tilbage i god form igen. Det har været trist at gå og se på at de ikke har været vedligeholdt i flere år. Vi skal selv kun bruge mellem 1.000 og 2.000 m2, så vi har mere end 8.000 m2 ledig til udlejning.

- Fleksibilitet er nøgleordet få at få succes som udlejer, mener Jens Peter, som i øjeblikket er i fuld gang med at gøre de 2 beboelser klar til udlejning.

- Vi har lokaler fra 50 til 8.000 m2 og hvad enten behovet er kontorer, butik, lager eller produktion, så finder vi en løsning og da nogle af lokalerne trænger til en kærlig hånd kan vi jo tilpasse dem til lejerens behov, slutter Jens Peter Lübeck.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...