Ny turneringsform betød, at næsten dobbelt så mange meldte sig til doublemesterskab i Hadsund

Hadsund Boldklubs petanque-afdeling har netop afviklet sit årlige doublemesterskab på banerne ved Hadsund Stadion.

Det blev en varm dag for de 28 spillere, som ved lodtrækning havde fået hver sin makker tildelt, og hvert makkerpar måtte igennem fem kampe, før vinderne til sidst kunne kåres.

Førstepladsen gik til Karl Christensen og Kurt Bach med fem vundne kampe. På anden- og tredjepladsen fulgte Leif Petersen/Frants Sommer og Vera Kristensen/Børge Eriksen hver med fire vundne kampe.

- Det var dejligt at se, at den nye turneringsform, hvor man udtrækker en makker, åbenbart har været med til at øge interessen for turneringen.

- Deltagerantallet næsten er fordoblet fra sidste år, og alt i alt var det bare en strålende dag - både vejrmæssigt og arrangementsmæssigt, konkluderer formand for HB Petanque, Kurt Krone.

I øvrigt er forholdene nu igen næsten normaliserede på petanqueanlægget i Hadsund.

Ældre Sagens medlemmer spiller igen mandag og tirsdag formiddag, og HB Petanque onsdag og lørdag.

Der er pt. ingen begrænsninger i antallet af deltagere - og som tidligere serveres der også kaffe og en lille en til halsen.

Men petanquespillerne i Hadsund er omvendt også opmærksomme på, at der med kort varsel kan blive indført nye restriktionerne - herunder måske krav om mundbind.

Indtil videre nyder petanquespillerne det smukke sensommervejr - og i HB Petanque ser de allerede nu så småt frem mod næste arrangement: Hadsund Open i september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...