Møderne holder Inner Wheel hos Færgekroen på Hadsund Syd

HADSUND: Såvel lokalt som nationalt indsamler Inner Wheel penge til velgørende formål.

- Det gælder således også i høj grad for Hadsund Inner Wheel klub, der i øjeblikket gennem klubbens kaffe- og genbrugsbod på Bazar Skelund skaffer midler til fortsat at støtte ”præsternes hjælpekasse” – i hvert fald ind til sommerferien, oplyser klubbens PR-medlem Bente Carpentier.

En foredragsholder skænkede desuden venligst på klubbens januar møde sit honorar til klubbens velgørende arbejde, og dette beløb er blevet doneret til Diabetesforeningens Børnearbejde i Nordjylland. Hvert klubmedlem giver desuden 60 kr. pr. år til Inner Wheel Danmarks års-indsamling.

Inner Wheel Danmarks års indsamling overrækkes ”Lukashuset” i oktober 2019

Inner Wheel Danmark vil den første weekend i oktober 2019 afholde Landsmøde på Hotel Nyborg Strand, og i den forbindelse uddeles års-indsamlingen, ca. 200.000 kr., som alle Inner Wheel klubber i Danmark har bidraget til. De 5 distrikter, som Inner Wheel Danmark er opdelt i, træffer på skift beslutningen om, hvem der skal modtage den årlige donation.

LUKASHUSET

er Danmarks første og eneste hospicetilbud til børn og unge.

Lucashuset arbejder intenst på at forbedre vilkårene for hele familien, når børn med livstruende sygdom er indlagt. De tilbyder det syge barn, forældre og søskende lindring og aflastning, hvor livskvalitet er i fokus.

I Inner Wheel Danmark er man stolt af at kunne støtte op omkring LUKASHUSET.

Inner Wheel Danmark har siden 1986 været med til at gøre en forskel for især kvinder og børn.

Gennem årsindsamlingerne har man doneret næsten 6 mio. kr., og derudover støtter klubberne i hele landet årligt med yderligere 1 mio. kr. til lokale projekter til fælles glæde.

Hvad står Inner Wheel for?

International Inner Wheel er verdens største kvindenetværk med verdensomspændende relationer og er repræsenteret med mere end 108.000 medlemmer, hvoraf Danmark udgør 2.700 medlemmer.

Som medlem er alle med til at sammenkæde og skabe venskaber på alle niveauer mellem de 104 medlemslande.

Som medlem deltager man i månedlige møder med rig mulighed for at udvide sit sociale netværk og sin horisont gennem foredrag, kulturelle oplevelser, virksomhedsbesøg, udflugter, årlige europæiske Rallies (sociale sammenkomster) og Verdenskongressen hvert 3. år.

Inner Wheel’s formål er at fremme venskab, hjælpsomhed og forståelse mellem mennesker lokalt og internationalt.

Nye medlemmer vil være meget velkomne i Hadsund Inner Wheel klub

I Hadsund Inner Wheel klub er der i høj grad plads til flere medlemmer, og interesserede kan blot kontakte klubbens bestyrelse – se www.innerwheel.dk .

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...