De hjemsendte efterskoleelever hos Mariager Efterskole fik sig en overraskelse, da der blev sendt pizza ud til 152 elever

MARIAGER: De hjemsendte efterskoleelever hos Mariager Efterskole fik sig en overraskelse, da der blev sendt pizza ud til 152 elever i anledning af et online pizzaparty. I samarbejde ,med forældrene gav skolen pizza til hver af eleverne, som er spredt fra Færøerne til Bornholm og endda Californien.

- Det gør ondt at se vores elever for tiden. Vi kan mærke, at situationen presser dem mentalt nu. De har klaret situationen med online-efterskole fantastisk, men der er ikke noget at sige til, at de begynder at have svært ved at bevare optimismen. Vi savner at lave en masse sjov og have fællesskab med dem her på skolen. Derfor fik vi ideen at forkæle dem med en pizza som en overraskelse. Og det er jo ret vildt, at noget så banalt som en pizza kan få tårerne frem hos en teenager, bemærker Morten Iversen, forstander på Mariager Efterskole.

For at gennemføre en synkron uddeling af 152 pizzaer rundt i hele landet indgik efterskolen en aftale med forældrene. Alle forældre indvilgede i, på efterskolens regning, at købe deres barns yndlingspizza, uden det blev opdaget af eleven.

- Forældrene er også påvirket af denne situation og er jo vidner til at deres barns efterskoleophold ikke bliver, som de havde drømt om. Derfor var det naturligt at samarbejde med forældrene og gøre dem til pizzabud for en aften, fortæller forstanderen.

Hvis hjemsendelsen af eleverne fortsætter, har skolen flere gode ideer gemt i ærmet.

- Overraskelsesmomentet skaber glæde og forandring i en meget forudsigelig hverdag for hjemsendte skoleelever, siger Morten Iversen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...