Lille Vildmosecentret ser frem til uge 42

LILLE VILDMOSE: Snart er det tid til at holde en velfortjent efterårsferie fra skole og arbejde. På Lille Vildmosecentret fejrer vi det med en masse sjove og lærerige aktiviteter for både store og små.

- Efteråret er en af de smukkestes årstider i Lille Vildmose. Så tag hele familien med ud og oplev på nærmeste hold, hvordan træernes blade skifter farve i et smukt farvespil og hvordan dyrene gør klar til vinterens komme, lyder opfordringen fra centrets naturvejleder Jakob Konnerup.

På Lille Vildmosecentret har vi som altid et spændende efterårsferieprogram, hvor der er noget for enhver smag. Du kan se hele programmet på vores hjemmeside, på facebookside og tider i vor annonce her i avisen.

Vi starter ferien lørdag 13. oktober med en guidet tur rundt i Mellemområdet for at kigge efter elgene og krondyrene.

Søndag 14. oktober inviterer vi til ’Kreativt naturværksted’, hvor vi bl.a. skal bruge de smukke blade, grene og kogler fra træerne til at lave flotte dekorationer.

Efterår er græskar tid og tirsdag 16. oktober skal vi sammen skære både venlige og uhyggelige græskarhoveder. Kom og skær dit eget hoved og tag det med hjem så det kan lyse op i den mørke tid. Efter arrangementerne er der tændt op i vores bålhytte og du kan købe pølser og brød i receptionen, som kan tilberedes over bålet.

Også Tørvetoget triller hver dag og vildsvinene bliver fodret i Det Vilde.

Lille Vildmose by night - hvad gemmer sig ude i mørket?

Hvad gemmer sig ude i mørket når solen går ned over Lille Vildmose?

Mandag 15. oktober kan du tage med på guidet tur i egne biler og vær med til at kigge efter dyrene i skumringen. Oplev Lille Vildmose by night - Jyllands mørkeste og mest stjerneklare sted.

Husk lommelygter og varmt tøj og kom med på en spændende tur i mørket.

Turen starter ved Lille Vildmosecentrets parkeringsplads, hvorfra vi i samlet flok kører ud i området og bl.a. gør stop ved Brandvagttårnet, hvorfra vi ser solen gå ned over Lille Vildmose.

Herefter kører vi ned af Ny Høstemarkvej, hvor vi måske er heldige at få øje på elgene i solens sidste stråler. Vi slutter turen af med en gåtur på plankestien, som kun er oplyst af vores lommelygter og månen, imens vi lytter efter nattens lyde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...