De 89.055 kroner blev indsamlet i forbindelse med selve jubilæumsreceptionen, og DS koncernen har efterfølgende toppet beløbet med yderligere 50.000 kr

MARIAGERFJORD: 139.055 kroner.

Det endte med at blive det samlede udbytte for Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord, da DS Gruppen i Hobro for nylig fejrede 50 års jubilæum.

De 89.055 kroner blev indsamlet i forbindelse med selve jubilæumsreceptionen, og DS koncernen har efterfølgende toppet beløbet med yderligere 50.000 kr.

- DS Gruppen har nøje udvalgt cancerbekæmpelse som mærkesag, og vi er stolte over, at vi, via vores personale, kunder, leverandører, familie og venner af huset, har indsamlet det flotte beløb på 89.055 kr. Og så kommer man jo også selv lidt i gavehumør, erklærer koncerndirektør i DS Gruppen, Mads Møller Hansen.

Hos Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord vækker den store donation selvsagt både glæde og begejstring.

- Vi blev meget positivt overraskede, da vi første gang fik meddelelsen om, at bekæmpelse af kræft var målet for en indsamling ved DS Gruppens 50-års jubilæum, og vi har da også været meget spændte på beløbets størrelse, men vi havde aldrig drømt om, at det var så stort og at DS Gruppen vælger at donere ekstra 50.000 kr., er simpelthen bare så flot.

- Det er den største donation Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord nogensinde har modtaget, og vi er meget taknemmelige, udtaler en bevæget formand for Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord, Jytte Jørgensen og retter i den forbindelse en stor tak til DS Gruppen.

Mads Møller Hansen og DS Gruppen retter i stedet taknemmeligheden mod de mange, der var med til at fejre virksomhedens 50 års jubilæum.

- Gæster, gaver og gavmilde donationer er strømmet ind, og vi vil gerne sige tak til alle, som var med til at gøre vores specielle mærkedag helt uforglemmelig, siger koncerndirektøren.

Udover Kræftens Bekæmpelse kan også Julemærkehjemmet Hobro se frem til en pengegave fra DS Gruppen.

- Forud for receptionen havde vi pengedonationer til Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord og Julemærkehjemmet Hobro på vores ønskeseddel.

- Kræftens Bekæmpelse har nu modtaget deres gavecheck, og vi glæder os til at fortsætte gaveregnen med en snarlig overrækkelse og offentliggørelse af indsamlingen til Julemærkehjemmet Hobro, erklærer Mads Møller Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...