I disse tider er MAD det store emne og middel til at trække folk hen til TV skærmen, og MADMAGASINET fra DR1 er et af de programmer der ses af rigtig mange.

MADMAGASINETs afsnit - der går i æteren onsdag 11. april på DR1 - optages i Butikscenter Hadsund nu på fredag 2. februar, og det er nu 3. gang DR finder vej til Hadsund for at optage en af deres udsendelser. Tidligere var det optakt til det danske Melodi Grand Prix og sidste år en populær udsendelse om Antik og gamle ting.

- Hadsund Handel er glade for besøget, som atter sætter Hadsund på landkortet som et attraktivt handelscenter, og vi håber mange borgere vil finde vejen forbi centret denne dag, så vi får skabt den helt rette baggrundsstemning under optagelserne, siger aktivitetsansvarlig Jan Vestergaard, og henviser til annoncen.

Den medbragte kok Adam Aamann giver i udsendelsen en række tips og tricks til madlavning og præsenterer nogle lækre opskrifter til gode smagfulde retter med ingefær, som alle kan lave derhjemme. Og vi har hørt på vandrørene, at man har overtalt en lokal borger til at deltage i tilberedning og tilsmagning af retterne.

Det hele starter kl. 11.00 og meldingen til os er, at vi nok skal regne med at de kører optagelserne helt frem til butikkerne lukker ned, bl.a. fordi der i optagelser altid er pauser til instruktion o.a., slutter en glad og stolt Jan Vestergaard på vegne af hele Hadsund Handel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...