Mandag 18. november kommer Mette og Henrik Christensen til Den Bette Skole i Skelund og holder foredrag om digteren Nis Petersen.

SKELUND: Mandag 18. november kommer Mette og Henrik Christensen til Den Bette Skole i Skelund og holder foredrag om digteren Nis Petersen.

- Skøjer eller konge, dog en af Guds udvalgte, siger de om ham. De vil præsentere hans livsforløb gennem digte, brevuddrag, billeder og musik.

Nis Petersen er for længst død, men er han også glemt og borte? spørger de og mener, han stadig har noget at sige til mennesker i vor tid. N. P. var på mange måder et sammensat menneske. Hans liv var præget af stor rastløshed og indre uro, ikke fordi han ville det, men fordi det ikke kunne være anderledes. Hele livet befandt han sig lige midt på kamppladsen mellem livsmod og meningsløshed, mellem håb og fortvivlelse, mellem tro og tvivl.

Ingelise Ø. Philipsen fra seniorhøjskolen i Skelund siger: - Ifølge de to foredragsholdere er dette ikke er et ukendt fænomen for det moderne menneske, så der er bestemt noget at hente i Nis Petersens ord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...