Anders Ahnfelt-Rønne tager ene mand livtag med persongalleriet i Det Forsømte Forår på scenen i Hadsund 26. oktober

HADSUND: Det Forsømte Forår - Hans Scherfigs romanklassiker, fortalt med bare en enkelt skuespiller på scenen.

Hvem havde lige set det - ud over Teaterkredsen Mariagerfjord, som viser forestillingen på Davinci Ristorante i Hadsund - lørdag 26. oktober klokken 19.30.

Den sorte skole

Her tager Anders Ahnfelt-Rønne ene mand livtag med den ondskabsfulde lektor Blomme, der jagter de svageste, men grant måtte skue sin skæbne under indtagelse af et forgiftet maltbolsje.

Men også den rablende matematiklærer Duemose (Aben), som i raseri flår kontakten ud af væggen - og den djævelske fransklærer Oremark, der forhører sine elever så udspekuleret, at ingen formår at svare rigtigt, hørte den sorte skole til.

Matroskrave og korte bukser

Anders Ahnfelt-Rønne leverer en skingrende skør og meget humoristisk soloforestilling om ungdom, galskab og klassisk dannelse.

Og eneaktøren formår det umulige i denne fortælling, hvor han alene og med underspillet komik, total scenisk nærvær og intensitet gennemspiller en række personer, skæbner og historier.

Såsom Michael Mogensens, Jørgen Thygesens, Teodor Amsteds og Edvard Ellerstrøms - der ellers var sådan en appetitlig dreng med ren matroskrave og korte bukser.

Inden mødet med Det Forsømte Forår kan du nyde en tallerken antipasto, som købes sammen med billetten på www.tkmf.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...