Foreningen har siden september fået 120 medlemmer

HADSUND: Rejseforeningen ”De rejseglade jyder” fra Hadsund er nu klar med rejseprogrammet for 2019.

En initiativgruppe startede 1. september sidste år rejseforeningen ”De rejseglade jyder” for alle 60+, og er nu klar til at præsenterer rejseprogrammet for 2019.

Formanden for foreningen Jan Schwartz fra Hadsund syd udtaler til avisen: - Vi har nu i de sidste par måneder arbejdet hårdt på at gøre et interessant rejseprogram for 2019 klar til medlemmerne. Vi har haft en del forhandlinger med diverse rejsearrangører, med det formål at opnå de bedst mulige priser til medlemmerne.

Jan Schwartz forsætter: - Vi er i dag mere end 120 medlemmer, så vi er naturligvis interessante for rejsearrangørerne – så det skal udnyttes, for vores motto er at det skal være nemt – billigt og behageligt

Der afholdes et stort fællesmøde søndag 17. marts i Hadsund KulturCenter, hvor hele 2019 programmet bliver præsenteret, og hvor medlemmerne så har mulighed for at tilmelde sig de rejser/arrangementer man ønsker at deltage i.

- Vi har sammensat et spændende program som vi håber på, at medlemmerne også finder interessant, der indeholder: En 8 dages tur til Rhodos, en 2 dages tur til Samsø, en tur til Cirkus Revyen, en weekendtur til Bornholm og til efteråret en 8 dages tur til varmere himmelstrøg.

Det har været vigtigt for os, at sammensætte et program som henvender sig til både par og til enlige, så alle har mulighed for at komme med ud og få nogle gode oplevelser – slutter Jan Schwartz.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...