Regnen stilnede af, da præst sammen med polsk-lettisk duo tog over i Øster Hurup

De højere magter var onsdag aften jazzandagten på havnen i Øster Hurup mildt stemt.

Da sognepræst Anne Bundgaard sammen med den lettisk-polske duo ”Passion Duo” indledte andagten, stilnede regnen af, og de medbragte paraplyer forblev foldet sammen.

Det var i lighed med tidligere år terrassen ved restaurant Neptun på havnen, der dannede ramme, og man havde på forhånd sørget for en corona-bordopstilling, så folk ikke kom til at sidde for tæt ved hinanden.

Anne Bundgaard holdt indledningsvis en kort andagt, hvor hun blandt andet talte om billeder på livet. Hun tog udgangspunkt i sit eget besøg hos Borgerservice i Hadsund for at få fornyet sit pas og turen i fotoboksen for at få et vellignende pasfoto. Hun fortalte med humor, og flere gange lød latteren over havneområdet.

Efter andagten, hvor duoen også leverede musikakkompagnement til salmerne, tog de to dygtige jazzleverandører over og underholdt i en lille times tid, til mørket sænkede sig over havnen. En decideret synlig solnedgang blev der ikke tale om, dertil var det for overskyet.

Publikum fik adskillige gange mulighed for at varme hænderne i den halvkølige sommeraften. Det var tydeligt, at de dygtige konservatorieuddannede musikeres koncert faldt i publikums smag.

I lighed med tidligere jazzandagter kunne tilhørerne løbende få glassene fyldt. Serveringspersonalet listede stille rundt og skænkede op.

Inden sammenkomsten var der den traditionelle sommer-syng-sammen ved fiskerhusene på havnen, men her blev man ikke forskånet for regnvejret.

Adskillige tilbragte således et par aftentimer på den hyggelige havn, der er fyldt med mange store og mindre lystbåde, der var med til at skabe den maritime stemning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...