Efterårskonkurrencen i Mariagerfjord fandt sted i Mariager

MARIAGER: Danmarks civile hundeførerforening i Mariager var forleden vært for hundeklubbernes årlige efterårskonkurrence i Mariagerfjord.

Friske hundefolk fra DcH Kongerslev, Arden, Hobro og Hadsund, var mødt op med deres bedste ven hunden, og trods regnen gik det over al forventning med at få afviklet konkurrencerne.

I ny C-klassen gik sejren og pokalen til Lisbeth Lauersen og Sallie fra Kongerslev med 95,50 p. Andenpladsen gik til Tina Tranegård med Maggie, Hobro, med 90,20 p, og tredjepladsen gik også til Kongerslev v. Poul Jonge og hunden Bommer med 82,00 p.

Pokalen i C-klassen gik til Britta Christensen fra Hadsund med hunden Emma. De opnåede hele 144 p. Andenpladsen med 143,24 p. tog Ole Vang Jensen og Luka fra Hobro sig af, og nr. 3 på dagen blev Anne Stig Sørensen og Kaisa med 142,50 p.

Britta Christensen og Emma har i øvrigt i den kommende sæson sikret sig oprykning til B-klassen, efter at de ved et stævne i Svendborg sikrede sig det sidste nødvendige kredsoprykningsresultat.

I B-klassen gik førstepladsen til Henning Hjeronymus, Mariager, med Kira. De fik 163,10 p. og er dermed godt på vej til at sikre sig oprykning til A-klassen. Irene Steenklop, Hobro, fik en andenplads med Diaz for 158,10 p, mens Hannah S. Andersen og Buster fra Mariager blev nr. 3 med 150,70 p.

A klassen blev vundet af Poul Rasmussen Hadsund med Golden Retrieveren Chico. 240,65 p. blev dagens resultat.

DcH Hobro var som klub bedst på dagen, så deltagerne herfra kunne tage vandrepokalen med hjem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...