Klubben holder Kristi himmelfartsdag 30. maj åbent hus i klubhuset på Spættevej 3 - og genoptager ved den lejlighed agility

HADSUND: DcH Hadsund har efterhånden eksisteret i 50 år, og på trods af foreningens mangeårige eksistens er det ikke en klub i stilstand.

Tværtimod er det en klub, der er i udvikling.

I de første fem måneder af 2019 har klubben både arrangeret en landsdækkende konkurrence i lydighed for C- og B-klassen indenfor DCH regi.

Og man har holdt arbejdsdag med flot fremmøde af mange medlemmer, der brugte en dag på at forskønne klubhus og udstyr.

Desuden har man haft besøg af mange glade hunde kursister i forbindelse med det årlige bededagsarrangement - Himmerlandsgården.

Himmerlandsgården

En årligt tilbagevendende begivenhed, hvor DCH Hadsund låner sit klubhus og arealer ud til arrangørerne bag Himmerlandsgården, og i år var ingen undtagelse.

Selve arrangementet er bedst beskrevet som et tre dages kursus, hvor du kan få lov til både at nørde ned i de små detaljer med træning af din hund, samt lære meget nyt fra kyndige trænere og instruktører.

Hunde kursisterne kommer fra hele landet og størstedelen kommer igen hvert år.

DCH Hadsunds arealer blev bl.a. brugt til de kursister, der havde meldt sig til Agility og Rally kurser, da klubben har gode store arealer, samt udstyr til begge træningsformer.

Trænerne til holdene kommer, ligesom kursisterne, fra hele landet, og de tre dages kursus afvikles i en god, kammeratlig ånd, hvor alle hjælper hinanden og nye venskaber dannes.

DCH Hadsund er glade for samarbejdet med Himmerlandsgården, da det er helt i foreningens ånd - lærerigt, åbent for alle DCH medlemmer, baseret på positiv træning og i en god, kammeratlig tone og vigtigst af alt – hunden er i centrum.

Syv aktive hold

DCH Hadsunds udvikling fortsætter og i skrivende stund har foreningen syv aktive hold for alt fra hvalpe til familiehunden og til konkurrence hold.

Det nyeste tiltag er foreningens Fortsætterhold, hvor bl.a. unghunde og fortsættere fra hvalpehold kan få mulighed for at prøve forskellige elementer i træningen af, både indenfor lydighed, kontakt, tricks og sporarbejde.

Åbent hus

Men DCH Hadsund stopper ikke udviklingen dér.

Det næste hold er allerede i støbeskeen og torsdag 30. maj åbner foreningen dørene op og holder åbent hus for at præsentere alle interesserede for en gammel kending, der vender tilbage til klubben; Agility.

Agility er en efterspurgt træningsform, hvor både hund og ejer får pulsen op, den styrker kontakt og samarbejde mellem hund og ejer og så kan alle være med.

Banen står klar, udstyret er støvet af og træneren venter i spænding på alle de hundeejere, der har lyst til at prøve Agility af.

Foreningen vil informere nærmere om det på deres hjemmeside – www.dchhadsund.dk.

Formanden for DCH Hadsund, Helene K. Wigh, håber, at den positive udvikling fortsætter, ikke bare i 2019, men også fremover og er frem til at byde velkommen til alle til åbent hus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...