Hadsund Roklub kunne tage både gulv, sølv og bronze med hjem fra DM ved Sorø

HADSUND: Dette års danske mesterskaber i roning var henlagt til de smukke omgivelser i og omkring Sorø Sø.

Begunstiget af det flotte sensommervejr blev det en god og flot dag for alle de deltagende roere. Om det var udsigten til en sommerdag i oktober eller bare generel større interesse for at deltage ved DM skal være usagt, men i langt de fleste af dagens løb var der tale om flere startende hold end sædvanligt.

- Trods den skærpede konkurrence blev det til en guldmedalje, en af sølv samt tre af bronze til Hadsund Roklub, bekræfter Anders Toft Christiansen, der er formand for Hadsund Roklub.

Liane og Ida

var på forhånd udråbt til favorit i de ældste juniores dobbeltsculler. De to piger skuffede da heller ikke forventningerne, da de via klasseroning på højt teknisk niveau afviste alle konkurrenterne og kom i mål som meget sikre vindere.

De to piger stillede også til start i pigernes dobbeltfirer sammen med Agnete Munk og Laetitia Panero-Bommer. Her blev det til en placering som nummer tre og dermed bronze.

Rasmus og Malthe

I de ældste juniores toer uden styrmand stillede Rasmus Konnerup og Malthe Dybdal Malling til start. Efter ved 500 meter mærket at være blevet distanceret af de øvrige konkurrenter roede duoen sig op gennem feltet på de resterende 1500 meter for at ende på en fornem andenplads i løbet. Med sølvmedaljen om halsen kunne de to drenge se tilbage på en sæson, der har budt på en fantastisk udvikling. I første del af denne sæson havde de to roere svært ved at kvalificere sig til A-finalerne i dobbeltsculler. Over sommeren skiftede man fra dobbeltsculler til toer uden styrmand, og det skulle vise sig at blive et skifte med stor succes. Sidste weekend blev holdet nummer 4 ved Baltic Cup i Polen mod alderssvarende konkurrenter for så ved DM at ende som nr. 2.

Trine og William

I seniorklasserne blev det til to bronzemedaljer til hhv. Trine Toft Andersen og William Wisholm. Begge medaljer roet hjem i singlesculleren i den åbne klasse.

Trine Toft Andersen vandt for en lille måned siden sølv ved VM i dobbeltfirer letvægt, men valgte denne gang at teste sig selv mod de meget større og tungere roere i den åbne klasse. Det var en meget tilfreds Trine der efter løbet kunne se tilbage på en sæson, der havde indfriet langt de fleste af de opstillede mål.

William Wisholm stillede også til start i mændenes dobbeltsculler sammen med Peter Munk. Her blev det til en placering som nr. 5.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...