Inviterer til ”Social Ride” 29. august i samarbejde med Big Ben Pub

Drømmer du om at komme ud og cykle på landevejene og få motion og socialt samvær? Og bor du i øvrigt i Hadsund og omegn?

I så fald kunne det måske være en god idé at melde sig ind hos Hadsund Motions Cykelklub (HMC). En flok glade, lokale cykelmotionister, som typisk cykler sammen to-tre gange om ugen.

I et forsøg på at trække nye medlemmer til, inviterer Hadsund Motions Cykelklub lørdag 29. august til ”Social ride” i samarbejde med Big Ben Pub.

Arrangementet indledes med en cirka to timer lang cykeltur med start fra Torvet i Hadsund, og bagefter er der mulighed for at fordøje indtrykkene over en omgang stegt flæsk på pub’en.

- Er der behov, deler vi os i to grupper, som kører hhv. en kort og en lidt længere tur.

- Og efter cykelturen vil der være tid til, at man lige kan nå at cykle hjem, tage et bad og skifte tøj, inden vi igen mødes hos Big Ben Pub til stegt flæsk ad libitum, forklarer Lars Bachmann, Hadsund Motions Cykelklub.

Helt overordnet karakteriserer han HMC som et forum, ”hvor alle med en racercykel er velkomne til at cykle med og opleve fællesskabet og interessen for landevejscykling”.

- Hos HMC handler det ikke kun om at have den højeste gennemsnitshastighed og komme først fra A til B.

- Her handler det lige så meget om fællesskabet og passionen for cykling. Det vil sige, at der er plads til alle, uanset køn, alder, form og figur, pointerer Lars Bachmann.

Af respekt for at der blandt medlemmerne kan være forskellige ambitionsniveauer, trænes der ofte i flere hold, ”så alle kan få en god oplevelse og en cykeltur, der passer i længde og hastighed”.

På den måde er det langt sjovere at træne, end hvis man selv skulle okse af sted på landevejen, har de for længst erfaret i HMC.

- Så hank roligt op i venner og bekendte og få støvet cyklerne af.

- Social Ride”-arrangementet 29. august bliver en unik muligned for at prøve at cykle sammen i en større gruppe og efterfølgende mødes til hygge, god mad - og sikkert også en god snak om cykling. lokker Lars Bachmann.

Tilmelding til arrangementet sker via Hadsund Motions Cykelklubs Facebook-side.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...