Jeanette Andersen har nu i et kvart århundrede solgt Aloe Vera-produkter med base i hjemmet i Als

Coronaen satte en kæp i hjulet for den helt store markering af massør Jeanette Andersens 25 års jubilæum som forhandler af produkterne baseret på planten Aloe Vera i Als og omegn.

Det blev i stedet til en hilsen til kunderne og en hyggesammenkomst med andre forhandlere, hvor man mindedes og snakkede om udviklingen i det første kvarte århundrede.

Det var lidt af et tilfældighed, der bragte Jeanette Andersen i kontakt med firmaet Forever, der er base for salget.

Hun var inviteret til et hjemmeparty, men var ikke i stand til at deltage. I stedet var det et familiemedlem, der mødte op og efterfølgende talte varmt om de produkter, vedkommende var blevet præsenteret for og havde prøvet. Hun foreslog, at Jeanette selv skulle prøve at blive forhandler, og siden er det så gået slag i slag.

I de første år lancerede Jeanette Andersen udelukkende produkterne ved demonstrationer i private hjem, men siden er det internettet, der er blevet den store salgsplatform, ligesom mange kunder kommer i hjemmet på Ravnebjerg i Als, hvor hele udvalget er linet op.

- De første år kunne det godt være problematisk med at bestille produkterne hos firmaet, men arbejdsproceduren blev lettere, da faxen blev opfundet, fortæller hun.

Der var i starten heller ikke ret mange mennesker, der vidste, hvad en Aloe Vera plante var, og hvad den kunne bruges til

- I dag kender rigtig mange mennesker både planten, produkterne og deres virkning. Mange har planten til at stå i deres hjem. Brænder man sig f.eks., tager man et blad af og smører med geleen i bladet på forbrændingen, så virker den smertestillende, siger hun.

Jeanette Andersen har i alle årene forhandlet produkterne hjemmefra klinikken, ligesom hun holder temaaftener hos kunderne og deltager på messer med produkterne.

Ligeledes har hun en hjemmeside, hvor produkterne præsenteres og kan bestilles.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...