Torsdag 19. september kl. 19:00 spiller Karsten Holm & Cohen-trioen i Råby kirke, Råby, Havndal,

RÅBY: Torsdag 19. september kl. 19:00 spiller Karsten Holm & Cohen-trioen i Råby kirke, Råby, Havndal, med den poetiske koncertfortælling ”Cohen i kirken”, store sange og prægtig poesi.

Oplev en koncert med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Karsten Holm & Cohen trioen.

Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Fra start til slut er Leonard Cohen manden bag alle ordene – både i sangene og i fortællingerne samt i mellem sangene.

Nye fortolkninger

Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke Cohens sange.

Kvartetten, der består af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og masser af vokal, har skabt egne originale arrangementer og givet sangene nye farver og udtryk.

Bag ”Cohen i kirken

Orkestret bag koncertfortællingen er sangeren og guitaristen Karsten Holm, bassisten Bjørn ”Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik ”Fuddi” Steengaard, fire særdeles rutinerede musikere med base i Aarhus-området og med årtiers baggrund i byens musikmiljø.

De fire musikere har turneret med ”Cohen i kirken” siden januar 2017 og har i efteråret 2017 udgivet cd’en ”Back on Boogie Street” med de 15 sange fra koncertfortællingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...