Det drejer sig om lidt af et pionerprojekt, der foregår i Hadsund Motion på Nørregade - og med Henrik Palm som primus motor

HADSUND: Ikke alle unge mellem 15 og 18 år tænker, at holdsport er noget for dem.

Måske savner de unge lidt selvværd - og mangler lidt mod til prøve sig af.

Med det afsæt forsøger Broen Mariagerfjord i denne tid at give unge i Mariagerfjord en både mental og fysisk håndsrækning.

Pionerprojekt

- Det drejer sig om lidt af et pionerprojekt, der foregår i Hadsund Motion på Nørregade - og med Henrik Palm som primus motor.

- Henrik Palm vil gennem forløbet arbejde både med det fysiske og det mentale.

De unge kommer typisk via henvendelse fra lærere, som selvfølgelig har sikret sig samtykke med forældrene, forklarer Niels Jørgen Sloth fra Broen Mariagerfjord.

Foreningen er på landsplan netop sat i verden for at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter.

Måske nye hold i andre byer

Foreløbig meldes om fuld tilslutning til det hold unge, som arbejder frem mod jul.

Lige nu tager man derfor ikke mod nye deltagere.

Efter evaluering af projektet i Hadsund Motion vil der eventuelt være mulighed for at afvikle lignende forløb andre steder i kommunen og med Støtte fra Broen Mariagerfjord.

Broen har fået projektstøtte fra Sparekassen Hobro Fonden

Der er stadig mulighed for gennem fagpersoner som lærere, pædagoger og sagsbehandlere at søge Broen Mariagerfjord om betaling af kontingent og tilskud til udstyr for deltagelse i en fritidsaktivitet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...