Nyt koncept hos AllesSko på Storegade i Hadsund

HADSUND: Alle ugens hverdage er det nu muligt at booke sin egen skotid hos AllesSko på Storegade i Hadsund.

Thomas Jensen fra AllesSko og skomærket NewFeet Medical Footwear gør det nu muligt for deres kunder, at booke en tid til dig næste skokøb, og Thomas Jensen fortæller, at vi hjælper rigtig mange med problem og følsomme fødder, det kan være gigt eller diabetes relateret eller overbelastningsskader som følge af brug af forkert fodtøj.

Fødder er forskellige derfor er Newfeet fodtøj ikke helt som andre mærker, individuelt tilpasning er nøgleordet, og vi kan altid får skoen til at passe, til gavn for mange som har vanskeligt med at finde fodtøj som fødderne har det godt i.

Fodtøj til følsomme fødder

Det danske firma New Feet har i tæt samarbejde med nordiske behandlere og europæiske designere udviklet skoløsninger til behandling og pleje af følsomme, diabetiske eller gigtramte fødder.

Firmaet startede op i 2004 på baggrund af et projekt i samarbejde med Bispebjerg Hospitals Videncenter for Sårheling. Resultatet var en lille serie af sko og sandaler til sårpatienter.

Denne første serie af professionelt fodtøj har været udgangspunktet for de efterfølgende projekter, der særligt har fokuseret på velvære og sundhed for fødderne.

New Feet fodtøj anvendes af mennesker med ønske om høj komfort, mennesker der vil forebygge diabetes komplikationer, modvirke smerter ved gigt og fjerne gener fra knyster og hammertæer.

- New Feet fodtøj er kendetegnet ved, at de kan tilpasses den enkelte brugers behov, så derfor at der også god plads til individuelle indlæg, fastslår Thomas Jensen.

New Feet er også bevidst om vores fælles miljø. Firmaet anvender udelukkende gennemfarvet læder og ØkoTex 100 certificerede tekstiler og alle komponenter i fodtøjet er fremstillet i henhold til EUs standarter og miljøkrav.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...