Butikkerne er klar til at skyde julen i gang fredag 23. november med masser af traditioner og nyheder

HADSUND: Black Friday har på landsplan sat sig fast i borgernes bevidsthed som en dag og aften, hvor julehandlen for alvor sætter ind, og naturligvis er Hadsund Handel med på vognen.

Jan Vestergaard, aktivitetsansvarlig fra Hadsund Handel supplerer med, at der fra dagens start vil være en masse gode indkøbstilbud i butikkerne og ikke kun om aftenen, hvor butikkerne holder åben til kl. 22 på fredag 23. november

Julen er traditionernes tid, og Hadsund Handel vil ikke afvige, derfor er der igen i år, en mulighed for en gratis tur med kusken Anders og hans hestevogn. Man skal blot være klar på Torvet, hvor han har udgangspunkt, og så stige på og nyde turen rundt i byen.

Julemanden tænder juletræet

En tradition er det også, at Julemanden tænder det store juletræ på Torvet, men her er der en lille ændring i programmet i år.

Som sidste år ankommer han med Mariager fjords turbåd Svanen men i år tidligere end sidste år, helt præcis kl. 17.00, hvor Hadsund Skoleorkester tager mod ham ved kajen.

Herefter følger de ham op til Torvet, hvor han ikke tænder et juletræ, men til gengæld det flotte, nyindkøbte, julebelysning i træ, mellem de 5 pyloner, der normalt bærer sejlet over Torvet.

- Vi håber rigtig mange børn vil møde på kajen og tage mod Julemanden, samt være med i optoget mod midtbyen med Skoleorkesteret i spidsen for optoget.

Ved Torvet finder man Kræftens Bekæmpelse som uddeler gratis gløgg, hvor de gyldne dråber med indhold er med Hadsund Turistforening som sponsor.

I Butikscenteret

har et par stande meldt sin ankomst, bl.a. Bazen i Hadsund, et lokalt værested og de indtager den tomme butik, hvor der senest var cykelhandel.

Her kan man købe juledekorationer, glas- beton- og gummiting og meget mere, ligesom der er en kop kaffe på kanden til dem, der kigger ind.

Afslutningsvis er budskabet, at vi håber mange vil bemærke og nyde de 40 juletræer som er sat i flaghullerne ned gennem Storegade, lyder det fra Jan Vestergaard.

Spejderne i Hadsund har hjulpet med at få dem sat i hullerne, så alt i alt, er vi helt klar til på fredag, at kickstarte julen i Hadsund anno 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...