Nordisk Film Distribution præsenterer "WONDER" der har biografpremiere torsdag 4. januar 2018 i Hadsund Bio 1+2.

WONDER - et hjertevarmt feel-good drama, der med humor og stærke skuespilpræstationer fra Julia Roberts, Owen Wilson og Jacob Tremblay, vil introducere publikum til den elskelige Auggie Pullman.

WONDER er baseret på R. J. Palacios bedst-sælgende roman af samme navn og fortæller den inspirerende og hjertevarme historie om drengen August "Auggie" Pullman. Auggie er født med et deformt ansigt, der har medført 27 operationer og forhindret ham i at gå i almindelig folkeskole. Men nu er han klar til at starte i femte klasse, og Auggie ønsker blot at blive behandlet som enhver anden. Hverdagen er dog brutal, når man ser anderledes ud, og skolestarten byder på masser af udfordringer for både Auggie, hans skolekammerater og familie. Men det bliver også en mulighed for alle til, at udvikle sig og lære at acceptere, at det er umuligt at gemme sig i mængden når man er født til at skille sig ud.

Filmatiseringen af R.J. Palacios bestseller WONDER, giver et mangfoldigt indblik i hvad det betyder at være et menneske, igennem fortællingen om en 10-årig dreng med et anderledes ansigt.

Bogen udkom i 2013 og solgte mere end 5 millioner kopier, og startede en "Choose kind"-bevægelse, hvor læserne blev inspireret til at dele deres egne historier.

Bogen fik også filmverdens opmærksomhed. Da filmproducerne Todd Lieberman og David Hoberman fra Mandeville Films læste manuskriptet til filmen første gang, var de solgt: - Vi var rørt til tårer, jeg er ikke flov over at indrømme det, mindes Lieberman. - Vi var begge forelskede i denne smukke historie om medfølelse og venskab. Hoberman tilføjer: - Vi elskede hvordan historien var fortalt fra flere synspunkter. Alle kan identificere sig med en af karaktererne i historien. Mest af alt elskede vi hvordan den tog fat i ideen om, at vi alle har følt os udenfor på et tidspunkt - og viser hvad der sker, når vi rækker hånden ud til andre.

Da producerne kom i dialog med bogens forfatter, R.J. Palacio, havde hun kun én betingelse hvis bogen skulle filmatiseres: at bogens direkte stil blev bevaret og at Auggies virkelighed derfor ikke blev gjort mildere. - Andre filmskabere havde snakket om ikke at vise Auggie, hvilket jeg følte var respektløst. Jeg ville ikke have en film, som minimerede alvoren ved Auggies deforme ansigt, fordi det er så vigtig en del af hvem han er.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...