NORDJYSKE inviterer på en kop kaffe og en uforpligtende snak i sommerlandet

ØSTER HURUP: Onsdag 10. juli får Øster Hurup besøg af NORDJYSKE bussen, der kommer for at høre din fortælling om sommerlivet i Øster Hurup – og det er uanset, om du er i Øster Hurup for første gang eller har et helt liv i Øster Hurup bag dig.

NORDJYSKE bussen ankommer til turistbureauet kl. 09:00 og er her til kl. 14:00.

Meet the locals

Onsdag 3. juli var første gang ’Meet The Locals’ løb af stablen, og det gik over alt forventning med mange morgenglade mennesker.

”Meet the Locals” er fælles morgenmad hver onsdag i juli for Øster Hurups gæster, borgere og erhvervsdrivende – ja for alle, og denne første onsdag morgen kom der mange til et rundstykke og en kop kaffe samt en snak med de lokale.

Kl. 09:00 var morgenmaden klar og de besøgende begyndte at indfinde sig på græsplænen ved siden af turistbureauet – hvor der også var læ for vinden.

DET GODE LIV, Øster Hurup og VisitMariagerfjord stod klar med kaffe, rundstykker fra Dagli’ Brugsen i Øster Hurup og pålæg fra Als Slagteren.

Og over kaffe og rundstykker gik snakken. Der var gæster, som kom sejlende til Øster Hurup og der var gæster, som var på besøg i Øster Hurup for 20. år i træk - helt fra Kina. Der var lokale, som kom og hilste på, og der var repræsentanter fra bl.a. Lille Vildmosecentret, de lokale foreninger og erhvervsdrivende. Der var masser af snak og inspiration at hente til Øster Hurups gæster. Der blev også plads til en lille morgensang.

’Meet the Locals’ handler om fællesskab, sammenhold og DET GODE LIV. En god start på dagen, dejlig morgenmad og herligt selskab må siges at være indbegrebet heraf. Alle er inviteret hver onsdag i juli til morgenmad og en snak kl. 09:00 - det er selvfølgelig GRATIS!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...