Kredsleder Elin Aasted, Hadsund, fortæller at det var helt sjovt, at det for en gangs skyld ikke var førstehjælp, men madlavning vi skulle i gang med

HADSUND: Da ”De Blå Stier” i Mariager blev indviet 11. maj var det Beredskabet i Hadsund, der stod for at lave den Vildmarkssuppe, som deltagerne skulle beværtes med.

Kredsleder Elin Aasted, Hadsund, fortæller at det var helt sjovt, at det for en gangs skyld ikke var førstehjælp, men madlavning vi skulle i gang med.

De 6 frivillige mødte op ved garageanlægget på Aalborgvej i Hadsund lørdag morgen kl. 7.00, hvor der blev tændt op i komfuret og hvor de kunne nå at drikke morgenkaffe og spise rundstykker, før de begyndte på fremstillingen af vildmarkssuppen.

Suppen var klar til at komme i forvarmede termospande kl. 11.00 og 11.30 var vi 4 der kørte til Mariager, to blev tilbage for at rydde op og gøre komfuret rent.

Vi havde selv borde med og stillede op i nærheden af spejderne, som stod og bagte pandekager.

Vi fik en del suppe udleveret, men havde alligevel meget tilbage, da strømmen af mennesker efterhånden ebbede ud.

Jeg tror der var for koldt til at stå i det fri og spise, det blæste godt der hvor vi stod og udleverede, men trods blæsten var det alligevel hyggeligt at få en sludder med dem der kom for at smage vores suppe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...