Lørdag formiddag 4. maj hejses standeren igen hos Hadsund Tennisklub

HADSUND: Hadsund Tennisklub er i fuld gang med at gøre banerne og klubhuset på Stadionvej klar til den kommende sæson.

- Vi markerer sæsonstarten lørdag formiddag 4. maj 2019 med standerhejsning, hvor klubbens medlemmer - hvis vejret ellers tillader det - får mulighed for at svinge ketcherne og få tjekket, om den fantastiske baghånd stadig er fantastisk, oplyser klubbens nye formand Trine Gundesen, og siger videre: - Samme formiddag er der åbent hus for alle interesserede. Vi har kaffe på kanden og ketcher, bolde og baner klar. Alle er meget velkomne: Børn, unge og ældre - vi har plads til alle!

Voksen nybegyndertræning

Onsdag aften 8. maj starter vi endnu en gang voksen begyndertræning op.

Så har man lyst til at prøve, er man meget velkommen til at kontakte Karen Johansen, der også fortæller, at al træning starter op i uge 19: Tirsdag og fredag formiddage for Pensionister. Onsdag eftermiddag for Børn og unge, onsdag aften der der Begyndertennis for voksne, torsdag aften gælder det Socialtennis for damer og endelig ligeledes torsdag aften Socialtennis mix.

Ny bestyrelse

Den ny bestyrelse glæder sig til sæsonstart, og byder både gamle og nye medlemmer velkommen.

Fire ud af fem medlemmer er nye i bestyrelsen. Ny formand er Trine Gundesen, kasserer er Birgit Krogh, øvrige medlemmer er Vagn Østergaard, Tina Bach og Carsten Mundt.

Heldigvis er den afgåede bestyrelse utrolig behjælpelige med at guide den ny bestyrelse godt på vej, hvilket vi selvfølgelig sætter stor pris på. Der skal således lyde en kæmpe ros til afgående formand Vita Birkeholm, kasserer Maica Nielsen samt til Anne Mette Schwab og Klaus Borch.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...