Bazaren i Skelund er tilbage på lørdag - skal du/I forbi?

SKELUND: Bazaren i Skelund havde åbent i juli, men bazar-ejerne Jan Vestergaard og Jess Laursen lægger ikke skjul på, at sommermånederne ikke er højsæson.

- Vejret og strandlivet trækker både i turister og borgere i almindelighed, men sommeren er også tidspunktet, hvor der er uanede muligheder for at gå på marked. Det er både de lokale og de helt store af slagsen, og vi mærker det hvert år på både antal af stadeholdere og besøgende, lyder det fra de to.

Juli var bazaren endog ramt af ferie fra bageren, og en halv time før man åbnede, måtte ostemanden melde fra grundet sygdom, men begge har meldt sig klar til på lørdag, hvor bazaren også er klar med alle standene.

- Karsten Ostemand var meget ked af sit sygeafbud, endda så ked af det, at han på lørdag medbringer 100 stk. 400 gram Mammen ost. Og lørdag får vi igen besøg af Toyota Hadsund, der før har lavet biludstillinger i forbindelse med bazardagen. Hvor mange biler de tager med denne gang, må vi se på lørdag, men der bliver helt sikkert god mulighed for at drengerøvene kan ”sparke dæk” og gøre en god handel, hvis man går i tanker om bilskifte, fortæller de to arrangører.

To af de efterhånden faste stande er pigerne fra Inner Wheel, der som vanlig er klar med både kaffe og dejligt hjemmebag, og marmelade-pigerne, som sælger hjemmelavet marmelade og saft til fordel for Humanitært genbrug i Skelund.

I juli udvidede man bazarbarens sortiment med hvid-, rosé og rødvin, der købes i glas, og det blev taget så godt i mod, at man nu fast har det som udvalg.

- Vi glæder os til at se rigtig mange i Skelund lørdag mellem 10 og 14. Både de lokale, dem fra oplandet og naturligvis de turister der stadig er i sommerlandet, slutter Jan og Jess.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...