I weekenden kan man komme til messe igen i Hadsund - skal du/I en tur i hallerne?

HADSUND: Hadsund Handel og Event Hadsund genopliver i den kommende weekend Hadsund Messen. Det bliver i form af to haller med udstillere - en hal forbeholdt ”bilfolket” og en hal til børn og hygge for de besøgende.

I de to haller vil der være 49 stande, hvoraf 30 er butikker i byen, dvs. at man får godt indtryk af de mange forskellige tilbud, Hadsund har som handelsby, fremhæver Jan Vestergaard, aktivitetsansvarlig i Hadsund Handel.

Jan Vestergaard håber, at Hadsund Messen bliver en begivenhed, som vil få andre end de lokale borgere til at vende næsen mod Hadsund.

Det er cirka 15 år siden, der sidst blev holdt messe i Hadsund.

Initiativet styres af formand Jørgen Myrup, aktivitetsansvarlig Jan Vestergaard og halinspektør Søren Hjelm Hansen, og de tre har i flere uger arbejdet på højtryk for at få alt gjort klar til en forhåbentlig stor weekend i Hadsund.

Begge dage vil der være modeshow på scenen i eftermiddagstimerne, ligesom der også begge dage vil være musikalsk underholdning, både på scenen og rundt blandt publikum.

Både lørdag og søndag åbner messen med gratis morgenbord med rigeligt af kaffe og rundstykker.

Derudover givet billetten til messen også adgang til konkurrencen om en Robot plæneklipper.

- Alt i alt håber vi på en god start på en ny tradition med Hadsund Messen, lyder det fra de tre forventningsfulde tovholdere bag arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...