Arrangørerne i Arden havde det nok på fornemmelsen på forhånd - og formodningen er til fulde blevet bekræftet: Interessen for februar måneds Kulturtallerken-arrangement med Lisbeth Zornig Andersen i Kulturhuset i Arden har på det nærmeste været overvældende.

Allerede ved nytårstid var alle billetter revet væk til aftenen 6. februar, hvor Lisbeth Zornig Andersen holder foredrag med udgangspunkt i sin bog “Zornig - vrede er mit mellemnavn" og DR-dokumentaren “En barndom i helvede".

Bogen og dokumentaren viser, hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind, og hjalp Lisbeth til at finde en vej ud af en barndom i helvede til et voksenliv med akademisk uddannelse og rigt familieliv. De giver et indblik i den overlevelsesstrategi, hun lagde, for at kompensere for, hvad hun ikke fik med sig - og hvad du selv kan gøre for at hjælpe andre med samme baggrund.

I dag er Lisbeth Zornig Andersen cand.polit., tidligere formand for Børnerådet, it-strategisk rådgiver, administrerende direktør for Specialisterne, initiativtager til Børnenes IT-Fond, ambassadør for Lolland-Falster, børnehjemsbarn og mor til fem.

Alle, der ikke nåede at få billet til Kulturtallerken-arrangementet 6. februar, kan trøste sig med, at der stadig er billetter til Kulturtallerkenen i marts.

Denne aften er det Mr. AaB, Lynge Jakobsen, der holder foredrag, efter at der forinden er blevet serveret mad og musik på Kulturtallerkenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...