Alex Madsen fotograferet sammen med Soulful Injection i forbindelse med duoens koncert på Sødisbakke

MARIAGER: Når Alex Madsen, der til daglig bor på Sødisbakke i Mariager, tager på tur til Aarhus har han altid sit AGF-tørklæde på - han er nemlig stor fan af det aarhusianske fodboldhold.

Udover fodbolden er han også meget glad for musik, og en forårsdag i maj skulle det vise sig, at hans to interesser kunne kombineres, da han hørte duoen Soulful Injection spille på Strøget i Aarhus.

Alex kan godt lide at møde mennesker, og derfor var han heller ikke bleg for at tage kontakt til de to musikere efter koncerten. Her gav hans AGF-tørklæde hurtigt et praj om, at de havde en fælles interesse:

- ”Vi har lige skrevet en ny sang for AGF, der hedder ”AGF - vi løfter fanen”. Så vi lagde hurtigt mærke til, at Alex havde et AGF-tørklæde på, og så var der jo bare en forbindelse med det samme, fortæller Annette Trollegaard, der er forsanger i Soulful Injection.

Alex var heller ikke i tvivl om, at han gerne ville høre mere til Soulful Injection:

- Jeg synes, at de var søde og spillede god musik. Og så er de AGF-fans ligesom mig, så derfor spurgte jeg dem, om de ville komme og spille en koncert på Sødisbakke, hvor jeg bor, fortæller han med et smil.

Tilbage på Sødisbakke fortalte Alex om mødet med Aarhus-duoen til personalet, der bakkede op om hans idé til en koncert.

Aktivitets- og Samværstilbuddene på Sødisbakke afholder ofte beboerfester med musik og dans, hvor beboerne mødes på tværs af afdelingerne, og her var det oplagt at Soulful Injection skulle komme og

spille.

- Det er jo virkelig dejligt, når beboerne selv byder ind med nogle ønsker, så vi kan lave nogle aktiviteter, der passer til deres interesser. Så selvfølgelig gjorde vi alt, hvad vi kunne for at få det til at lykkes, så Ales kunne få sit ønske opfyldt, fortæller Inge Klejs fra Aktivitets- og Samværstilbuddenes Kulturscene på Sødisbakke.

Til Sødisbakkes årlige høstfest blev projektet til virkelighed i form af en koncert med da Soulful Injection.

- Det var en fornøjelse at spille på Sødisbakke. Alle var så søde og imødekommende, og det var hyggeligt at møde Alex igen.

- Vi kommer gerne igen en anden gang, erklærer Annette Trollegaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...