Kåring af Årets Pige, Dreng, Hold og Trænerteam hos Hadsund Boldklub Fodbold.

HADSUND: Fredag 25. oktober blev der afholdt ungdomsafslutning for alle fodboldspillere i Hadsund Boldklub,

Også i år blev det en rigtig god fest hvor med deltagelse af 350. Det er så fantastik, at se at så mange glad spillere/trænere og forældre, der har lyst til at være med til at gøre denne aften til en fest for alle vores fodbold spillere.

Aftens stod først på uddeling af statuetter til de yngste hold, som er sponsoreret af HBs Venner og fra U10 og op blev der uddelt en fighter/udviklings pokal og en kammerratspokal til hvert hold og aftenen bød også på mad fra cafeteriet og senere var der diskotek med lys og skum party.

Årets titler

Hvert år uddeles der Årets HB-pige, Årets HB-dreng, Årets Holdpræstation samt Årets Trænerteam.

Årets HB-pige

Om Årets HB-pige, Josephine Bloch Skov blev der sagt følgende om.

Hun startede op som fodboldspiller da hun var 6år og har flittigt hjulpet til i HB når der har været aktiviteter som præmiepige, dommer, dommerbord, Ungtræner ved fodboldskole, fritidsfestival arrangeret af skolen, da pigeraketten var på besøg. Hun startede som hjælpetræner da hun var 12 år på et dengang U7 hold og hjælper nu fast på U11 piger hvor hun også har træningen til tider alene og styre 15 piger.

Hun hjælper gerne til både over og under hendes eget hold hvis der er behov for det, kent som midtbanemotor, kæmper til hun skal bæres af banen og har efter flere kampe fået anerkendelse fra dommer og andre trænere. Hun siger aldrig nej til at hjælpe hvis der kommer en opgave der skal bruges hjælp til.

Årets HB-dreng

Om Årets HB-dreng Kristian Lybæk Larsen blev der sagt følgende om:

Han har spillet fodbold siden han var 6 år og har været i klubben lige siden. Han er meget vellidt blandt sine kammerater i klubben, som altid møder op til træningen i godt humør og der kommer ofte en frisk bemærkning.

Dette års HB-dreng besidder rigtig mange kvalifikationer, som forud for sit venlige væsen, gode humør, (som smitter) og sine friske bemærkninger så har årets vinder bl.a. også ydet en ekstra indsats for klubben ved at stille sig op som dommer ved fodboldstævner, for de mindste, samt hjulpet til ved arrangementer når der har været behov for det

Årets holdpræstation

Gik i år til U11 Piger, et hold, som helt fra U7 af har vist en helt fantastik indstilling til fodbold og truppen er kun blevet større og større.

De er altid mødt fuldtalligt op til træningen for at have det sjovt, men ikke mindst for at lære og spille fodbold, og det må man sige de har lært.

Når de træder på banen vifter de altid al modstand af banen, om det så er årgangen over, så der er ikke mange modstandere, der har kunnet spille op med dem.

Holdet er samtidig rigtig god til at hjælpe årgangen over dem og stiller altid op hvis det er muligt med 2-3 spillere. Dette er en indstilling vi i HB vægter rigtig højt at man kigger på banen ved siden af for at hjælpe hvor man kan, så alle har mulighed for at komme til at spille kamp.

Året trænerteam

er et helt unikt par, Brian Mikkelsen og Bo Andreasen, som har præsteret at holde på deres spillere igennem rigtig mange år.

Selvom samarbejdet med ASV ophørte var vi heldige med, at en af disse trænere valgte og blive i HB som træner, det tyder jo også på at det er et godt trænerteam han er i.

De har en rigtig stor tålmodighed, da deres hold består af en stor flok friske drenge, så de er ofte sat på prøve, men de gør det mega godt.

Trænerteamet har gjort rigtig meget for, at drengene har fået en helt unikt sammenhold, og det har kunnet ses, når de sender deres drenge på banen. De har knoklet, så det kunne lykkes og sende dem på udenlands tur her i efteråret, hvor de deltog i en turnering i Italien, Limone Cup.

Trænerteamet ,tænker også ud af boksen for at få drengen til at forstå taktikken, og sidst de var i Norge for at besøge vores venskabs klub Storm, brugte trænerne legoplade og mænd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...