Motion og Café holdt sommerafslutning i lystbådehavnen

HADSUND: Onsdag 26. juni var der sommerafslutning i lystbådehavnen, hvilket vi har prøvet mange gange før, så forventningerne var store.

Koordinator for Motion og Cafe i Hadsund, Ruth Olesen fortæller: Endnu engang var vi heldige, solen skinnede fra en skyfri himmel, alle kom festklædte, forventningsfulde og med et rigtig godt humør, da vi mødtes kl. 11.30.

Som noget nyt havde vi i år fået Else og Else til at komme og spille og synge med os den første time. Dette var uden tvivl en kæmpesucces, jeg skal da lige love for at de to damer fik sparket festen i gang, og vi frivillige var faktisk ikke klar over at vi havde så mange talentfulde sangere på holdet.

Herefter fik vi den dejligste frokost, alle hyggede og nød den dejlige stemning og hinandens selskab. Før alle var færdige med at spise, var der gang i musikken igen. Inden vi fik set os om, var alle ude på terrassen, hvor der blev sunget og danset lystigt inden vores musikere skulle videre.

Vi sluttede dagen med at drikke kaffe og spise hjemmebag, der var stor enighed om at det havde været en alle tiders dag, som vi vil tænke tilbage på med stor glæde og smil på læberne.

Tiden var nu kommet hvor alle kunne ønske hinanden en rigtig dejlig og forhåbentlig solrig sommer.

Der er nu sommerferie i Motion og Cafe indtil onsdag 14. august, hvor vi er klar til endnu en spændende sæson.

Skulle der være nogen der sidder og tænker, hvad er Motion og Cafe?

Motion og Cafe er for alle, der har, eller har haft kræft. Hvis du tænker det kunne være noget for dig, er du meget velkommen til at møde op og være med. Vi mødes hver onsdag kl. 9.00 i Sundhedscentret Hadsund, hvor der først er motion i halvanden time og derefter kaffe og hyggeligt samvær.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...