Camilla Hjortshøj er nyt navn på flisen - og med fodaftryk

HAVNDAL: Havndal Hallen og Havndal-Udbyneder Idrætsforening (HUI) udnævner hvert år 1. september på hallens fødselsdag en person, der har ydet et stort stykke frivilligt arbejde for Havndal Hallen eller HUI.

Ved udnævnelsen afsætter personen sit fodaftryk i en betonflise ved Havndal Hallens flagstang, og med udnævnelsen følger en gave med navneskilt og årstal, og fra Sparekassen Kronjylland en check på kr. 2.000 samt en personlig gave. Checken skal personen dog overdrage til Havndal Hallen eller HUI til et af personen valgt formål.

Titel og flise gik i 2019 til fodboldformanden i HUI Camilla Hjortshøj.

Martin Rasmussen sagde ved overrækkelsen af Æresflisen Havndal Hallen 2019: Personen som valget iår er faldet på har selv dyrket sport i HUI i mange år, hvor der både er trænet fodbold, håndbold og volley.

Personen startede som ungdomstræner, som 15- 16 år. og har været ungdomstræner i håndbold, volley Siden hen har personen været håndboldformand, næstformand for HUI, og nu fodboldformand.

Personen har været årets HUI leder, og har været årets ungdomsleder Der er ingen tvivl om at den her person har et hjerte banker for HUI, og det ser man også i den indsats der bliver lagt i sportsugen og HUI’s andre aktiviteter.

Derudover er personen et kendt ansigt i Havndal Hallen, hver gang der er aktiviteter. Og der er altid smil og godt humør

Så vil vi gerne se Camilla Hjortshøj Madsen her oppe

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...