Per Roth, formand for Ældre Sagen Hadsund ser her tilbage på 2019 med positive briller og på et år med en del aktiviteter i lokalafdelingen.

HADSUND: Per Roth, formand for Ældre Sagen Hadsund ser her tilbage på 2019 med positive briller og på et år med en del aktiviteter i lokalafdelingen.

Men formanden bebuder også ændringer i foreningens eksisterende aktiviteter i 2020.

- Nytåret er overstået og 2019 er forbi. Det skaber tid til refleksion og tid til at se tilbage på 2019, siger for, og i bestyrelsen i Ældre Sagen Hadsund glæder vi os over året, der er gået, og for den interesse, der er vist foreningens arrangementer.

2400 medlemmer

- I årets løb er vi blevet 2400 medlemmer, hvoraf 120 er frivillige.

I kommunen er vi over 7000 medlemmer i Ældre Sagen.

Vi aktiverer over 600 medlemmer om ugen med vore forskellige aktiviteter og arrangementer.

Også i 2020 - i juni - arrangerer vi en todages tur til Cirkusrevyen på Bakken, og dagen efter et besøg og en guidet rundvisning i Roskilde Domkirke, og på hjemturen spises der frokost på Svogerslev kro.

- Ferieturen i 2020 blive en otte dages bustur til Alsace med udflugt til nærområderne, som du kan læse om i medlemsbladet til april.

- Endvidere vil sammen med resten af Danmark fokusere på ”spis sammen aktivitet” og arrangere spis sammen både i Als og Hadsund.

- Til september byder vi igen på en koncert med Prinsens Musikkorps, bebuder Per Roth og minder i øvrigt om foreningens elektroniske arrangement mail, som bestyrelsen udsender med information om de forskellige arrangementer, og somover 500 medlemmer gør brug af.

Mailen rummer en efterfølgende reminder.

At være noget for nogen

- Ældre Sagens frivillige udgør en mangfoldig gruppe. Fælles for os er et ønske om at være noget for nogen.

- Mange taler ikke højt om det at være frivillig og synes ikke, det er noget særligt.

- Men det er noget særligt, insisterer Per Roth.

- Hvis du eller en af dine bekendte skulle være interesseret i at blive frivillig i Ældre Sagen, må du endelig kontakte os.

- Jo flere frivillige vi er, jo mere glæde, fastslår formanden.

Du kan som sædvanlig hente et aktivitetskatalog i Hadsund Kulturcenters foyer.

Tjek i øvrigt lige kalenderen for seniorbio og nytårskoncert.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...