Travlt år for Hadsund SKole-Orkester og folkene bag

HADSUND: Året har været præget af fin tilgang på aspirantsiden, som vi har kredset for at bibeholde, det er af vital betydning for orkesteret, at der er tilgang af nye håbefulde aspiranter, men det er lige så vigtigt at holde på dem der finder glæde og lyst til musikken, vi kan tilbyde et socialt netværk af ligesindede, i alle aldersgrupper fra 8-25 år.

Sommerturen gik til Christianslyst i Schleswig, herfra kørte vi en dag til hver af købstæderne Kiel og Flensburg, hvor vi spillede i gågaderne til stor glæde for de handlende og cafe gæsterne. Vejret var godt og det var en fantastisk tur, hvor der både blev spillet koncerter, hygget og badet i vores helt egen pool på Christianslyst.

Forinden havde vi fået nye polo trøjer sponseret af Sparekassen Vendsyssel, når vi ikke har uniform på er det rart at kunne finde sine kammerater, når der shoppes i de store gader syd på.

Støtteforeningen er også altid klar når orkesteret skal på tur, dette år sponserede de således entre til Hansa Park, for hele orkesteret.

De står generelt altid klar til at springe til, det er uvurderlig hjælp fra en lille flok dejlige forældre, der er plads til flere aktive forældre, som kan og vil bidrage til en lille bestyrelse, som ikke kan stå for alle opgaver.

Vi har i år spillet ved byfester i omegnen, til By Night i Hadsund, til AMBU og Kimberfesten i Års. Vi elsker at komme ud at spille og ser altid frem til juletiden, hvor vi med lys i instrumenterne spiller julemusik, når julemanden kommer til byen.

Orkester med aspiranter var på først en lille overnatning på Hadsund skole, for at ryste hele gruppen sammen, med svømmehal og sociale aktiviteter, som alle kunne deltage i, senere i efteråret skulle der finpudses på årets repertoire, det var en hel weekend på Arden skole, for alle med besøg af alle instruktører, Efterårskoncerten var lige på trapperne.

Der er god grund til at fremhæve vores 5 instruktører, som alle er aktive musikere i orkester eller band, De har samtidig en legende tilgang til indlæring, som smitter af på de unge, vi har i øjeblikket 3 faste og 2 vikarer, derudover er der tidligere og nuværende orkestermedlemmer som deltager i undervisningen af de nye og knap så rutinerede aspiranter, Hensigten er at inspirer og løfte aspiranterne i deres individuelle tempo til at indgå i orkesteret, hvilket heldigvis lykkes for de fleste.

Medlemstallet er altid gået op og ned, og vi håber meget på, at vi kan blive endnu større, så hvis I kender nogen, der vil lære at spille på slagtøj eller blæseinstrument, så starter vi nyt hold den 10. januar kl. 16.00 i kælderen under kulturcenteret, indgang via kirkegade 4.

Få 6 måneder gratis soloundervisning, med dedikerede instruktører, kontakt os via Hjemmesiden, eller mød op torsdag 10. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...